تجهیزات نظافت صنعتی

مواد مغذی خوراکی


کلسیم از مهم ترین مواد معدنی موجود در بدن است که به طور طبیعی می توان آن را از انواع مختلف غذاهاٰ نوشیدنی ها و … دریافت کرد. این ماده معدنی به حفظ سلامت استخوان ها، به حفظ عروق خونی سالم در بدن، تنظیم فشار خون و حتی پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 نیز کمک می کند.
منابع اصلی کلسیم عبارتند از : شیر، ماست ، پنیر و … اما لبنیات نباید تنها دریاف مواد مغذی باشد که با آن چاله های روزانه مان را پر می کنیم؛ زیرا منابع دیگری از غذاها و نوشیدنی ها نیز وجود دارند که حاوی مقدار زیادی از کلسیم هستند که سبزیجاتٰ غذاهای دریایی، حبوبات و میوه ها از سردسته های اصلی حاوی کلسیم هستند.

خوراکی های سرشار از کلیسم » سبزیجات(برگهای خوراکی)
سبزیجاتی با برگهای سبز تیره همانند اسفناج، حاوی کلسیم و دیگر ویتامین ها و مواد معدنی هستند. این سبزیجات مفید از بهترین گزینه های یک تغذیه سالم به شمار می روند. سالاد اسفناج و یا خوردن یک وعده اضافی از سبزیجات در وقت نهار می تواند کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین کند.

خوراکی های سرشار از کلیسم » موادغذایی غنی شده
غذاهای آماده معمولاً شهرت بدی دارند اما اغلب آنها با ویتامین ها و مواد معدنی همانند کلسیم غنی شده اند. غلاتی که در صبحانه هستند، بهترین گزینه از این دست شیشه ضد خش و بهترین راه برای جذب کلسیم می باشند؛ البته باید مراقب شکر افزوده آنها باشید.

پرتقال یک خوراکی سرشار از کلیسم
این همه مرکبات خوشمزه، هرکدام حاوی کلسیم می باشند. یک برش پرتقال تازه نه تنها سیستم ایمنی بدن شما را بالا می برد بلکه باعث می شود فرم استخوان بندی بدن را در فرم ایده آل خود حفظ کنید.

بادام حاوی کلسیم
بادام حاوی کلسیم و ویتامین E است که هر دوی آنها سلامت مو و ناخن های شما را تضمین می کنند. یک مشت، بادام زمینی کلسیم مورد نیاز روزانه بدنتان را تامین خواهد کرد.

لوبیاچیتی سرشار از کلسیم
لوبیا سرشار از پروتئین، فیبر و کلسیم است و یک ماده غذایی عالی و مقرون به صرفه است که به راحتی میتوانید به دستور غذایی خود اضافه کنید.

۱- کربوهیدرات‌ ها
کربوهیدرات‌ها اگر چه در رژیم غذایی باید با احتیاط استفاده شوند اما برای تقویت انرژی و خلق و خو بسیار حیاتی هستند. آنها اولویت اول بدن برای سوخت هستند و می‌توانند سطح سروتونین بدن را هم افزایش دهند. اما نکته کلیدی، پرهیز از مصرف شیرینی‌ها است که می‌تواند قندخون را افزایش دهد و در نهایت با افزایش انسولین به خستگی و بی‌حالی منجر شود.به جای آن باید از کربوهیدرات‌های حاصل از غلات، حبوبات، نان گندم و برنج قهوه‌ای استفاده كرد. بدن خیلی آهسته از این مواد استفاده می‌کند و در نتیجه قند خون در حد متعادل حفظ می شود و انرژی همچنان پایدار خواهد ماند.

۲خشکبار:
خشکبارهایی مثل بادام، پسته و گردو افزون بر پروتئین فراوان، دارای منیزیم هم هستند. (ماده معدنی که در تبدیل قند به انرژی تاثیر حیاتی دارد) تحقیق‌ها نشان می‌دهد، کمبود منیزیم در بدن می‌تواند سبب تخلیه انرژی از بدن شود. منیزیم همچینن در غلات کامل به ویژه درحبوبات وجود دارد. خشکبار همچنین حاوی سلنیوم هستند که این نوع ماده طبیعی، تقویت‌کننده خرید غذای سنتی خلق و خو است. این ماده معدنی همچنین در گوشت‌ها، غذاهای دریایی، دانه‌ها و غلات وجود دارد.

۳گوشت لخم :
گوشت گوساله و گاو لخم و مرغ،جوجه بدون پوست وکباب‌های ترکی بدون چربی منبع پروتئین هستند که خود پروتئین‌ حاوی آمینواسید تیروسین است و این ماده با تقویت سطح دوپامین و نوراپی‌ نفرین،هوشیاری و تمرکز را افزایش می دهد. گوشت‌ها همچنین حاوی ویتامین‌ ب ۱۲ هستند که از بی‌خوابی و افسردگی جلوگیری می‌کنند.

۴ماهی سالمون :
ماهی‌های چرب سالمون سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. این مواد بدن را در مقابل افسردگی محافظت می‌کنند. امگا ۳ موجود در ماهی‌ها مزایای متعدد زیادی دارد که از آن جمله می‌توان به سالم ماندن قلب اشاره کرد. درکنار ماهی‌ها، خشکبار و سبزی‌های برگ سبز تیره هم دارای امگا ۳ هستند.

همچنین بررسی ها نشان می دهد،افرادی که هر روز صبحانه می‌خورند پرانرژی‌تر بوده و در تمام طول روز خوش اخلاق‌ترند. صبحانه‌ای که دارای فیبر فراوان و مواد مغذی مثل کربوهیدرات‌ها (شامل غلات کامل )، چربی‌های مفید و پروتئین‌های مناسب باشد، بهترین صبحانه‌ها هستند.

یکی دیگر از راه‌های تنظیم قند خون، پرانرژی بودن و خلق مثبت،خوردن وعده‌های کوچک اما متعدد هر۳ تا ۴ ساعت یک بار است.

میان‌وعده‌هایی متشکل از کره بادام زمینی روی کراکرهای تهیه شده از غلات و گندم به اضافه یک ساندویچ گوشت بدون چربی و سالاد به همراه شیر و لبنیات بهترین میان‌وعده‌ها هستند.

برای مغز بخورید!

آیا شماره تلفن یا اسم كسی را فراموش كرده اید آیا نمی دانید كه كلیدها را كجا گذاشته اید احتمالاً همه تقصیرها را به گردن ژنتیك سن یا زندگی پرمشغله خود انداخته اید نگاهی به رژیم غذایی خود بیندازید آنچه كه می خورید روی تمركز تصمیم گیری راحت و سریع شما اثر می گذارد، سطح هوش حافظه و زمان عكس العمل شما و حتی پیری زود رس مغز به رژیم غذایی وابسته است.

اساس مغز:

مغز یك بافت گرسنه است. اگر چه مغز 2 درصد از وزن بدن را تشكیل می دهد اما تا بیش از 30 درصد كالری (انرژی) روزانه را مصرف می كند. مشكل دیگراین كه همه انرژی خود را از ئیدراتهای كربن كیفیت بالا جذب می كند.

مغز شما این سوخت سریع را می سوزاند حتی زمانیكه شما در خواب هستید. بنابراین خوردن صبحانه بهترین راه برای ذخیره دوباره سوخت (برای مغز) و كم كردن ضعف ذهنی است. بعد از اضافه كردن صبحانه به برنامه غذایی خود اگر قبلا برای تصمیم گیری در مورد كارهای روزانه مشكل داشتید اكنون یك برتری محسوس را مشاهده می كنید باید به انرژی و ارزش غذایی آنچه می خورید توجه داشته باشیدبه خصوص اگر وعده غذایی شامل حداقل یك میوه حبوبات و یك منبع پرتئینی غنی باشد بسیار خوب است وعده سالم برای صبحانه می تواند یك تكه نان با قیمت ماکروویو خارجی بادام زمینی و پرتقال و یك لیوان شیر بدون چربی است. وعده های غذایی خود را به 4 یا 6 وعده كوچك به طوری كه در طول روز توزیع شده باشد تقسیم كنید. این وعده های غذایی را سبك و كم حجم نگه دارید. از خوردن غذاهای سنگین و حجیم خودداری منید زیرا خون را به سمت دستگاه گوارش می كشاند و سهم كمتری به مغز می رسد كه سبب تنبلی و خستگی می شود.

آیا رژیم گرفتن شما را كسل می كند؟

رژیم غذایی سنگین همانطور كه شما را از كالری غذایی محروم می كند از هوش هم محروم می كند محققان انستیتوی تحقیقات غذایی انگلستان در نتایج یك سری تحقیقات گزارش كردند زنانی كه كالری خیلی كمی دریافت كرده اند در آنالیز اطلاعات خیلی كند بودند. و زمان عكس العمل طولانی تر و مشكل بیشتری در بخاطر آوردن رویدادهاداشتند نسبت به زنانی كه رژیم غذایی نداشتند.

قهوه و هوشیاری:

یك فنجان قهوه به شما كمك می كند بهتر فكر كنید. اما بیش از آن نتیجه عكس دارد.

خوردن سه فنجان قهوه یا چای یا كمتر در بین وعده های غذایی توصیه می شود.

آهن به انتقال اكسیژن به بافتهای بدن از جمله مغز كمك میكند زمانیكه میزان آهن بدن افت می كند بافتها در كمبود اكسیژن بسر میبرند كه سبب خستگی از دست دادن حافظه كم شدن تلفن بی سیم تمركز و انگیزه و كم شدن كارایی می شود.

چگونه می توانید آهن بدست بیاورید؟!

غذاهایی حاوی آهن بخورید كه شامل گوشت قرمز كاملاً بدون چربی، حبوبات، سبزیجات دارای برگ سبز تیره و زردآلو خشكه هستند.

غذا را در دیگهای چدنی بپزید آهن از دیگ شسته شده در غذا نفوذ می كند و سبب افزایش آهن موجود در غذا می شود.

آب پرتقال كه غنی از ویتامین c است همراه با غذاهای حاوی آهن سبب جذب آهن می شود.

ویتامین B:

كمبود هر كدام از ویتامینهای B1 , B2 , B6 , B12 و اسید فولیك باعث كمبود انرژی در مغز می شود كه حاصل آن گیجی و كج خلقی و اختلال در تفكر، تمركز، یادآوری و عكس العمل است.

غذاهای غنی از ویتامینهای B شامل شیر بدون چربی و ماست، سبوس گندم، موز، غذاهای دریایی، حبوبات كامل و نخود فرنگی هستند یك میزان متعادل از مواد معدنی و ویتامینها مصرف كنید.

ویتامینهای ضد تحلیل مغز:

مغز بیشتر از هر عضوی از بدن اكسیژن مصرف می كند این سبب تولید مقدار زیاد رادیكالهای آزاد می شود كه در نهایت سبب صدمه زدن به سلول های مغزی می شود. فرسودگی ناشی از رادیكالهای آزاد سبب از دست رفتن تدریجی حافظه شود. خوشبختانه بدن یك ضد رادیكال آزاد دارد كه شامل ماده مغزی آنتی اكسیدانت كه در رژیم دارای ویتامین E و C موجود است این رژیم غذایی رادیكالهای آزاد را غیر فعال می كند.

برای اینكه دفاع آنتی اكسیدانت را تقویت كنید هر روز 5 تای ( ترجیحاً هر 9 تای ) خوراكیهای زیر را مصرف كنید: آب پرتقال، توت فرنگیها، هویجها، اسفناج، طالبی و میوه و سبزیجات تازه دیگر.

استراتژی خوردن برای تقویت مغز:

مقدار مصرف كافئین خود را متعادل كنید.

از این غذاهای مغذی در رژیم غذایی خود استفاده كنید. گوشت قرمز بدون چربی خشكبار و نخود فرنگی، سبزیجات با برگ سبز تیره، زرد آلو خشكه، شیر بدون چربی ماست بدون چربی، سبوس گندم، موز، غذاهای دریایی، حبوبات كامل، نخود فرنگی، آب پرتقال، توت فرنگی، هویج، اسفناج، طالبی و دیگر سبزیها و میوهای تازه.

اطباء از آرد و هسته‌ میوه سنجد با هم آسیاب شود مصرف خوراكی آن بیماری آرتروز را درمان می‌كند. مصرف سنجد براى درمان و جلوگیرى از عوارضى مثل زخم روده، سرفه‌هاى حاد گرم، سردرد و اثر رطوبت نافع است.
این میوه در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماریهای دندان، لثه و دندان مصنوعی در درمان زخم معده موثر است.

نام علمی سنجد (Elaeagnusan gastifolial) است و رویشگاه این درخت بدلیل سازگاری آن با محیط‌های مختلف در اغلب نقاط كره زمین از جمله آمریكای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مركزی و شمالی و … است.

در قسمت درون سنجد 17 نوع آمینواسید و مقداری پروتئین وجود دارد كه هر یك از این آمینواسیدها خواص دارویی بسیار مفیدی دارند بطوری كه می‌توان گفت میوه سنجد یك میوه دارویی است.

سنجد و طالبی دارای 3 قسمت برون بر (پوست قهوه‌ای رنگ)، میان‌بر (آردی شكل) و درون بر (هسته چوبی و سفت آن) است كه قسمت میان‌بر و درون بر آن دارای ارزش غذایی فراوان است. در قسمت میان‌بر 2 نوع قند گلوكز و فروكتوز، 7 نوع چربی اشباع شده و اشباع نشده وجود دارد.

به گفته محققان این میوه در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماریهای دندان، لثه و اسهال و در درمان زخم معده موثر است.

اطباء از آرد و هسته‌ میوه سنجد با هم آسیاب شود مصرف خوراكی آن بیماری آرتروز را درمان می‌كند. مصرف سنجد براى درمان و جلوگیرى از عوارضى مثل زخم روده، سرفه‌هاى حاد گرم، سردرد و اثر رطوبت نافع است.

یكی از دانشمندان گفته است میوه سنجد گوشت بر استخوان مى رویاند و انسان را فربه مى كند. پوست را تقویت كرده و كلیه ها را گرم نگه داشته و مانع از تكرر ادرار مى شود. در هند از روغن هسته آن لعوق یا شربت غلیظی درست می کنند که در قیمت پنجره دو جداره التهاب غشاهای مخاطی همراه با ترشح همانند انواع زکام و نیز در موارد عفونتهای برونشها مصرف می نمایند.

پژوهش های محققان ایرانی نشان داد که عصاره سنجد به درمان آرتروز و التهاب مفاصل کمک می کند.

آرتروز نوعی بیماری التهابی مفصل است و در 70 درصد افراد بالای 60 سال مشاهده می شود.

در این مطالعه 120 بیمار مبتلا به آرتروز زانو با درد متوسط تا شدید به مدت 7 هفته مورد بررسی قرار گرفتند و اثر عصاره سنجد و استامینوفن در تسکین درد این بیماران مورد مقایسه قرار گرفت.

نتایج نشان داد که برای کاهش و بهبود درد ناشی از آرتروز، عصاره گیاه سنجد موثرتر از داروی مسکن استامینوفن عمل می کند.

می‌توان با خوردن انگور، فشار خون را کاهش داد و به بهبود کار قلب کمک کرد
به گزارش واحدمرکزی خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز محققان با آزمایش روی موش‌های آزمایشگاهی دریافتند موش‌هایی که انگور مصرف می‌کنند از بیماری فشار خون در امان می‌مانند و قلب آنها نیز سالم تر است.

دکتر میشل سیمور و همکارانش در موسسه تحقیقاتی سلامت قلب در دانشگاه میشیگان اعلام کردند به نظر می‌رسد انگور به طور مستقیم بر قلب تاثیر مثبت دارد و در واقع رژیم سرشار از سبزیجات و میوه، در بهبود کارکرد قلبی موثر است.

در مطالعه این محققان، انگور‌های سبز، قرمز و بنفش بررسی و آزمایش شدند.

بعد از هجده هفته آزمایش، موش‌هایی که رژیم سرشار از انگور مصرف کرده بودند دچار کاهش مناسب فشار خون و بهبود کارکرد قلبی و کاهش التهاب در سراسر بدن شدند.

همچنین علائم تخریب عضله قلب در این دسته از موش‌ها، بهبود یافت.

دکتر استیون بولینگ از دانشگاه میشیگان نیز می‌گوید فلاوینوئیدها، مواد شیمیایی مفیدی هستند که در انگور، چای سبز ، کاکائو و گوجه فرنگی یافت می‌شوند.

این مواد از پیش نیز شناخته شده بودند و تاثیر مثبت آنها روی سلامت قلب مشخص شده بود.

محققان می‌گویند حتی پودرهای حاوی انگور نیز ممکن است چنین اثر مفیدی داشته باشند.

سازمان بهداشت جهانی اعلام می‌دارد که فشار خون بالاتر از 14 روی 9 ، بیماری فشار خون یا هایپر تانسیون خوانده می‌شود.

عدد بالایی نشان دهنده فشار حد اکثر یا سیستولیک و عدد پایین کسر، نشان دهنده فشار دیاستولیک یا حداقل است.

سرو صدای ناشی از هواپیماها به طور متوسط سبب افزایش شش ممیز دو دهم درجه‌ای فشار خون سیستولیک و هفت ممیز چهار دهمی فشار دیاستولیک می‌شود.

+ نوشته شده در يکشنبه 9 تير 1398ساعت 16:12 توسط رسولی | | تعداد بازدید : 5

× بستن تبلیغات